Vacature Intern begeleider

Leonie KastenSocial Schools & Algemeen

Heb je zin in een nieuwe uitdaging?

Wil jij werken op de leukste basisschool van Ridderkerk?

DE VERENIGING PCPO BARENDRECHT EN RIDDERKERK ZOEKT

VOOR HAAR BASISSCHOOL CBS DE KLIMOP CENTRUM TE RIDDERKERK PER 1 AUGUSTUS 2019 EEN:

Intern begeleider (0,6 fte)

CBS De Klimop Centrum is een groeiende wijkschool waarin échte afstemming op iedere leerling centraal staat. De school telt 165 leerlingen verdeeld over 7 groepen. Het is een school met een christelijke identiteit en een mix aan achtergronden en culturen.

CBS De Klimop is een school met een groot netwerk en veel samenwerkingspartners. Ons motto is dan ook ‘Samen maken we het verschil!” Een kernwaarde van de school is het geven van goed passend onderwijs met hoge ambities voor iedere leerling. Er wordt kwalitatief zeer goed onderwijs geboden door een sterk en hecht team van leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel. De school hanteert sinds enkele jaren het 5-gelijke dagen model en heeft 4 dagen per week een verlengde schooldag.

Als intern begeleider op CBS De Klimop sta je voor actief meedenken en het ondersteunen van de leerkrachten. Je bent ‘de spin in het web’ en zeer goed in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN INTERN BEGELEIDER DIE;

• het christelijk geloof en de christelijke waarden kan en wil uitdragen;
  • flexibel is en out of the box kan denken en handelen wanneer dat nodig is. Denken in kansen en mogelijkheden. Dit ‘principe’ doorleef je en is de kern van al je handelen;
  • inhoudelijke kennis heeft betreffende leerlingenzorg en een praktische vertaalslag kan maken naar wat wel kan in de klas. Je bent vaardig in het vertalen van theoretische kennis naar praktisch handelen;
  • laagdrempelig is in oudercontact;
  • leerkrachten inhoudelijk kan bijscholen over de diversiteit aan uitdagingen binnen passend onderwijs;
  • leerkrachten ondersteunt bij het maximale uit leerlingen te halen;
  • actuele kennis heeft betreffende het onderwijsveld en de zorg;
  • binnen ons IKC integraal kan kijken naar leerlingen van 0 tot 13 jaar.

DIT BIEDEN WIJ JOU:

• een ambitieus, bevlogen en positief ingesteld team;
  • een leeromgeving waarin leerlingen vanaf groep 1 bezig zijn met reflecteren op hun eigen handelen en ontwikkeling, het sturen van hun eigen leerproces en het formuleren van eigen leerdoelen op zowel cognitief als sociaal gebied;
  • een team dat streeft naar excellentie op alle gebied van afstemming.

U wordt verzocht uw schriftelijke sollicitatie met CV te richten aan:

CBS De Klimop Centrum, t.a.v. mevr S. Trompetter, of per e-mail simone.trompetter@pcpobr.nl

o.v.v. ‘sollicitatie intern begeleider CBS De Klimop Centrum’.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagavond 16 mei 2019. Voor meer informatie over de school, zie www.cbsdeklimopridderkerk.nl.

U kunt ook contact opnemen met Sandra Wennekendonk (meerscholendirecteur CBS De Wingerd en CBS De Klimop Centrum), tel. 0180-414543.

vacature (.pdf)