Schoolreis!

Esther BijsterboschSocial Schools & Algemeen

Afgelopen vrijdag gingen we met de hele school op schoolreis! Wat hadden we er zin in! Stiekem waren we best een beetje zenuwachtig en daardoor een ietsiepietsie druk…

Groep 1 t/m 3 is naar de binnenspeeltuin Avontura geweest daar hebben ze heerlijk geklommen, geklauterd, gegleden en gespeeld. Ook zijn ze nog heel erg verwend met limonade, ijsjes en lekkere patatjes! Om 14.00 uur waren de kids moe maar voldaan weer terug op school, om bij papa en mama lekker uit te rusten van deze gezellige dag.

Groep 4 t/m 7 zijn naar pretpark Drievliet geweest. Bij aankomst bleken nog meer scholen het idee gehad te hebben om naar Drievliet te gaan, dus met naar binnen gaan was het erg druk. Na eventjes te hebben moeten wachten, mochten we eindelijk naar binnen. Vervolgens zijn we in kleine groepjes met begeleiding het park doorgestruind, er was genoeg te doen voor iedereen! Van een waterglijbaan tot een uilenachtbaan, en van de formuleX tot de draaiende theekopjes, alle kinderen hebben zich prima vermaakt! Om 15.15 was het tijd om terug naar de bus te gaan en, toen we uiteindelijk compleet waren, met de bus weer terug naar school, waar wij precies op tijd arriveerden en we weer lekker met papa en mama mee naar huis mochten.

Kortom de schoolreis was dit jaar zeker weer geslaagd!

  • Klik hier voor het fotoalbum van groep 1 t/m 3
  • Klik hier voor het fotoalbum van groep 4 t/m 7